De 10 bedste film med dinosaurer

De 10 bedste film med dinosaurer

I denne artikel vil jeg diskutere de bedste film med dinosaurer. Jeg vil også give en kort synopsis af hver film, og hvorfor den kom med på listen.

Jurassic Park-serien er en af de mest kendte film med dinosaurer. Filmen følger en gruppe videnskabsmænd, der er på en ø kaldet Isla Nublar, hvor de opdrætter gensplejsede dinosaurer til udstilling. Parken ejes af John Hammond og er åben for offentligheden. Men da en orkan rammer øen, bryder helvede løs, da mange af disse væsner undslipper deres penne og truer med at gøre det, de er bedst til – dræbe mennesker!

1993-filmen Jurassic Park blev instrueret af Steven Spielberg og har Sam Neill som Dr. Alan Grant, Laura Dern som Dr. Ellie Sattler, Jeff Gold i hovedrollerne

10. "Jurassic Park"

Jurassic Park er en amerikansk science fiction-eventyrfilm fra 1993 instrueret af Steven Spielberg. Filmen følger to grupper af mennesker, den ene, der skaber en forlystelsespark med klonede dinosaurer, og en anden gruppe af videnskabsmænd, der bliver kaldt ind for at håndtere de problemer, der opstår ved oprettelsen af parken.

Filmen var baseret på Michael Crichtons roman fra 1990 af samme navn. Det er skrevet af Crichton og David Koepp.

9. "Istid"

Istid er en film med dinosaurer. Den handler om en dinosaurs eventyr, der lever i skoven.

Dette afsnit indeholder alle oplysninger om Istid, inklusive dens genre, udgivelsesdato og andre grundlæggende fakta.

8. "Landet før tiden"

The Land Before Time er en amerikansk animeret eventyrfilm fra 1988, der blev instrueret og co-produceret af Don Bluth. Filmen fortæller historien om en ung apatosaurus ved navn Littlefoot, der tager af sted på jagt efter den store dal. Han er ledsaget af sine venner Cera, Ducky, Petrie og Spike.

Landet før tiden er en af de mest populære børnefilm, der nogensinde er lavet. Den er blevet oversat til over 25 sprog og har indtjent over 80 millioner dollars på verdensplan, ligesom den er blevet en af de mest indtjenende animationsfilm derude.

7. "King Kong"

Denne film er en genindspilning af den originale King Kong fra 1933. Filmen blev produceret af Universal Pictures, Legendary Pictures og Tencent Pictures og distribueret over hele verden af Universal Pictures. Det medvirker i en ensemblebesætning, der omfatter Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, John Goodman, Brie Larson, Jing Tian, Toby Kebbell og John C. Reilly.

Filmen fortæller historien om en kæmpe abe ved navn Kong, der bliver bragt til New York City i 1933 og undslipper sine fangevogtere for at udforske byen. Manuskriptet er skrevet af Dan Gilroy, Max Borenstein og Derek Connolly med en historie af John Gatins.

6. "Jurassic World"

Jurassic World er en amerikansk science fiction-eventyrfilm fra 2015, den første i Jurassic Park-serien, der udspilles 22 år efter begivenhederne i Jurassic Park.

Filmen blev instrueret af Colin Trevorrow og har Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Ty Simpkins, Nick Robinson og Irrfan Khan i hovedrollerne.

3. "King Kong vs Godzilla"

I filmen King Kong vs Godzilla kæmper to skabninger af stor størrelse og magt i episk skala, hvor menneskehedens skæbne hænger i en balance.

Filmen er en genindspilning af en klassiker, der blev udgivet i 1962. I denne version er Godzilla portrætteret som en destruktiv kraft, og King Kong ses som en sympatisk karakter.

I denne film er der mange scener, hvor dinosaurer er til stede. Den mest berømte er, når Godzilla kæmper med T-Rex og dræber den med sit atomare åndedræt.

CVR DK 374 077 39